Ελληνικά English Francaise Italiano

Free wi-fi

tripinview.com

AKROGIALI Tavern

AKROGIALI Tavern

ATHENA Rooms

ATHENA Rooms

CORAL Rooms

CORAL Rooms

KATERINA Apartments

KATERINA Apartments

DIMITRA Apartments

DIMITRA Apartments

Loading...

Ταβέρνα "ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ"

Διαμερίσματα ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Άκρο Γιάλι αυτό το όνομα είναι πράγματι το σωστό για αυτή τη ταβέρνα που απέχει μονό 5 μ από την παραλία. Είναι η παλιότερη ταβέρνα στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου, το κτήριο είναι χτισμένο από το 1898 και είχε το όνομα Μαρία.

Το 1991 ο Νίκος Πέρακης και η γυναίκα του, Τάνια, ανέλαβαν την ταβέρνα και από τότε προσφέρουν με αγάπη και μεράκι στους πελάτες γνήσια παραδοσιακή Κρητική και ελληνική κουζίνα.

Δίνουν μεγάλη σημασία στη ποιότητα και σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν, με γνώμονα πάντα την ντόπια παραγωγή και την αγνότητα. Το λαδί είναι από τα ελαιόδεντρα του Νίκου, τα λαχανικά από τους αγρότες τις περιοχής καθώς και τα κρεατικά από τους κτηνοτρόφους της περιοχής.
Όσο για το φρέσκο ψάρι, φροντίζουν καθημερινά οι καπετάνιοι, Μανώλης, Γιώργος και Κώστας που μας το δίνουν κατευθείαν από τα καΐκια τους.

Εδώ το καλοκαίρι μπορείτε να συναντήσετε γλέντια για γάμους και βαφτίσια ή άλλες γιορτές που γίνονται με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και χορό μέχρι το πρωί. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει την φιλοξενία και τα έθιμα του τόπου.

Εδώ λοιπόν δίπλα στη θάλασσα, θα μας βρείτε έτοιμους να σας υποδεχτούμε από νωρίς το πρωί απολαμβάνοντας το πρωινό και το καφέ σας και καθώς η μέρα κυλάει να σας σερβίρουμε το αναψυκτικό ή το χυμό σας και για τους μεγαλύτερους μια κρύα μπύρα ή ούζο με εκλεκτούς μεζέδες.

Απολαμβάνοντας εσείς τα κρυστάλλινα νερά κάτω από το καυτό ήλιο εμείς σας ετοιμάζουμε το μεσημεριανό γεύμα όπως εσείς επιθυμείτε συνοδεία με άφθονο κρασί της επιλογής σας.

Το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και με το βραδινό γεύμα την δύση του ήλιου που είναι μαγική, εδώ.

Ο Νίκος μπορεί να σας παρέχει ότι πληροφορία θέλετε καθώς μιλάει 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά).
Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης των δωματίων "Coral" και υπεύθυνος για τα δωμάτια "Athena" στη παραλία καθώς και για τα "Katerina" Apartments τα οποία βρίσκονται περίπου 500 μ. από την παραλία.

Video

Book a Table

http://www.atlasvisual.com/crete-zakros-restaurant/akrogiali-tavern

kato-zakros.gr - © 2013 - All Rights Reserved
Powered by