Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

Αποτελεί την παλιότερη ταβέρνα στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου (από το 1898) και σε απόσταση λίγων βημάτων από την παραλία. Από το 1991 ο Νίκος Περάκης και η σύζυγος του, Τάνια, ανέλαβαν την ταβέρνα και προσφέρουν ανελλιπώς από τότε, με αγάπη και μεράκι στους πελάτες τους, γνήσια παραδοσιακή Κρητική και ελληνική κουζίνα.

Στην ταβέρνα «ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ» δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν (λάδι, λαχανικά κρέατα και ψάρια) είναι δικής τους παραγωγής ή άλλων ντόπιων ανθρώπων και ψαράδων.

Ανοικτά από νωρίς το πρωί, έτοιμοι να σας υποδεχτούν, για το πρωινό ή τον καφέ σας, καθώς επίσης να σας σερβίρουν αναψυκτικά και χυμούς, και για τους μεγαλύτερους μπύρες ή ούζο με εκλεκτούς μεζέδες.

Μπορείτε να απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας μας καθώς σας ετοιμάζουν το μεσημεριανό σας γεύμα, σύμφωνα πάντα με τις γευστικές σας απαιτήσεις.

Η θέα από την ταβέρνα είναι μοναδική, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να θαυμάζετε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, καθώς και το ηλιοβασίλεμα το οποίο έχει μια άγρια ομορφιά.

Ο κ. Νίκος μπορεί να σας βοηθήσει σε ότι πληροφορία θέλετε καθώς μιλάει 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά). Παράλληλα είναι ιδιοκτήτης των δωματίων "CORAL" και υπεύθυνος για τα δωμάτια "ΑΘΗΝΑ" καθώς και για τα διαμερίσματα "Κατερίνα", τα οποία βρίσκονται όλα στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Επιλέξτε Διαμονή

Περισσότερα Δωμάτια

katozakros-accommodation.com